De camping is het hele jaar geopend:Van april tot oktober kunt u in de kantine niet alleen genieten van een lekker Belgisch biertje, maar ook van een heerlijke betaalbare maaltijd. In de campingwinkel zijn er elk weekend en vakantie verse broodjes te verkrijgen en kunt u gratis koelelementen invriezen. In juli en augustus is het zwembad (7-15m) dat gratis toegankelijk is geopend. Opgelet: in België is het dragen van echte badkleding verplicht. Uit hygiënisch oogpunt zijn shorts, surfbroeken e.d. niet toegestaan.
Tijdens de zomermaanden is er gedurende minimaal 3 weken een kinderanimatie programma. In ons speeltuintje kunnen de kleintjes ongestoord spelen en voor de groteren is er een tafeltennistafel, twee jeu de boules-banen en kan men onder begeleiding handboogschieten.
Verwarmd sanitairblok in het hoofdgebouw en in het seizoen kunt u gebruik maken van ons ruime zomersanitair met voldoende douches, toiletten en afwasplaatsen en een aparte ruimte met kinder/babybad. Wasmachine en droger. Op de hele camping kunt u gebruik maken van een Wifi internetverbinding. (prepaid kaarten verkrijgbaar bij de receptie) Wij dragen de natuur, waar u zo graag van komt genieten, een warm hart toe en beschikken daarom op de camping over een klein milieupark, waar dankzij uw medewerking bij de afvalscheiding het afval maximaal kan worden gerecycleerd.